Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

&Tradition Column JA1 hylly musta/pähkinä

154,00€ 124,19€
154,00€ 124,19€

Yhteensä:

154,00€ 124,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 14 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: John Astbury

Valmistaja: &Tradition

&Tradition Column hyllyt tuovat järjetystä simppelillä suunnittelulla. Englantilaisen John Astburyn suunnittelemassa hyllyssä yhdistyy kaksi ikonista muotoa. Column hyllyjen ideana on, että niiden ilmaisu on pehmeää, yksinkertaista ja hyvällä tavalla huomaamatonta. Column hylly toimii laskutilana niin sängyn kuin nojatuolinkin vierellä, eteisen pöytänä tai osana isompaa installaatiota. Hylly tilattavissa kahdessa eri sävyssä.

Materiaali: Alumiini, öljytty pähkinäpuu
Mitat: Halkaisija 25 cm, korkeus 17 cm
Väri: Musta, pähkinä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

&Tradition

Taskasta lähtöisin oleva &Traditionin arvot pohjautuvat pohjoismaiselle muotoilu -ja käsityöperinteelle mutta jonka tuotteet ovat vahvasti nykyajassa kiinniolevia. &Tradition soveltaa mallistossaan luovasti uusia tekniikkoja ja materiaaleja, säilyttäen kuitenkin vahvasti tuotteissaan tyylikkyyden ja arvokkuuden vaikutelman.

&traditionin tuoteperheeseen kuuluu niin tunnettuja designklassikoita kuin nuorten lahjakkuuksien muotoilemia tuotteita. Muotoiluetiikaltaan yritys toimii kestävän kehityksen periaatteella ja pyrkii kuormittamaan luontoa mahdollisimman vähän kalustetuotannollaan.

&Traditionille on suunnitellut tuotteita mm. Arne, Jacobsen, Norm Arcitects, Verner Panton, Andersen & Voll, Sami Kallio, Benjamin Hubert, Mia Hamborg, Jorn Utzon, All The Way To Paris, Space Copenhagen, Jaime Hayón, Ontwerpduo, Signe Hytte, Sofie Refer, Studio Vit

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17