Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Maze Pythagoras Play hyllysetti mänty/musta

119,00€ 95,97€
119,00€ 95,97€

Yhteensä:

119,00€ 95,97€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Gustav Rosén

Valmistaja: Maze Interior

Maze Pythagoras Play hyllysetin avulla voit päästää luovuutesi valloilleen! Pakkauksessa tulee kaksi mäntyhyllyä sekä hyllyille sopivat hyllynkannattimet. Pythagoras Play hyllyjä voit käyttää ihan sellaisenaankin, mutta oikeuksiinsa ne pääsevät, kun maalaat, petsaat ja taiteilet niistä juuri sellaiset, kuin vain ikinä haluat. Hyllylevyn lisäksi voit tuoda omaa persoonaasi esiin myös asettelemalla kannattimia haluamallasi tavalla, vaihtoehtoja asetteluun on jopa neljä erilaista.

Materiaali: Käsittelemätön mänty, jauhemaalattu metalli
Mitat: Leveys 78 cm, korkeus 1.8 cm, syvyys 20 cm
Väri: Mänty, mustat kannattimet
Valmistusmaa: Ruotsi
Lisätietoa: Maksimikantavuus 15 kg tasaisesti hyllylle levitettynä. Pakkaus sisältää 2kpl hyllyjä ja 4kpl hyllynkannattimia.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Maze - tarpeesta syntyneet kalusteet

Mazen tarina alkoi Tukholmassa vuonna 2003, kun valokuvaaja Kent Johansson etsi sopivaa yöpöytää pieneen asuntoonsa - tuloksetta. Kovan etsinnän jälkeen Johansson päätti ratkaista yöpöytäongelmansa itse ja ryhtyi työstämään mieleistään tuotetta lähettyvillä löytyneistä lankuista ja nauloista. Kuin itsestään, syntyi näin paitsi Mazen ensimmäinen tuote, F-Shelf, mutta myös kokonaan uus yritys, Maze Interior.

Myöhemmin mukaan liittyi liuta suunnittelijoita, tekijöitä ja bisnesnerojakin. Kaikkien yhteinen tavoite Mazella on luoda älykkäitä, leikkisiä ja ennen kaikkia käytännöllisiä sekä ikonisia tuotteita. Koko tuotantoprosessissa pyritään minimoimaan negatiivinen vaikutus luontoon ja Mazen tuotantoketju onkin saanut nimen "Slow production" eli hidas tuotanto. 

Maze pyrkii valmistamaan huonekaluja aina tarve ja ongelmanratkaisu edellä. Tänä päivänä jo noin 96% tuotannosta tapahtuu Ruotsin Smålannissa sekä Västergötlannissa. Koska suurin osa Mazen myynnistä tapahtuu Pohjoismaissa, säilyy kuljetuksien välimatkat näin ollen lyhyinä. Tuotteissa pyritään hyödyntämään aina ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja. Aina tämä ei ole mahdollista, ja silloin materiaaliksi voi valikoitua esimerkiksi kestävän metsätalouden puu tai nahka, jota on syntynyt lihateollisuuden sivutuotteena. Mazen tuotteissa käytetty metallilanka on 6 mm:iin asti 100 % kierrätettyä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17