Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Maze Pythagoras laatikko valkoinen

295,00€ 237,90€
295,00€ 237,90€

Yhteensä:

295,00€ 237,90€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Gustav Rosén

Valmistaja: Maze Interior

Maze Pythagoras laatikko on osa monipuolista Pythagoras -säilytysjärjestelmää. Kätevä vetolaatikko toimii yksinään yöpöytänä sängyn vieressä tai osana suurempaa kokonaisuutta. Pythagoras laatikoita löytyy kahdessa eri koossaa ja useissa väreissä, joten voit luoda juuri sinulle sopivan, ainutlaatuisen säilytysseinän.

Pythagoras laatikko kiinnitetään seinään saman sarjan kannattimien avulla. Laatikon taakse on porattu valmiiksi reiät, jotka on mitoitettu sopimaan Pythagoras kannattimien kanssa. Hyllynkannattimet myydään erikseen.

Materiaali: MDF-levy
Mitat: Leveys 41 cm, korkeus 11 cm, syvyys 27 cm
Väri: Valkoinen
Valmistusmaa: Ruotsi
Lisätietoa: Maksimikantavauus 15 kg. Laatikon seinäkiinnitykseen tarvittavat kannakkeet eivät kuulu pakkaukseen.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Maze - tarpeesta syntyneet kalusteet

Mazen tarina alkoi Tukholmassa vuonna 2003, kun valokuvaaja Kent Johansson etsi sopivaa yöpöytää pieneen asuntoonsa - tuloksetta. Kovan etsinnän jälkeen Johansson päätti ratkaista yöpöytäongelmansa itse ja ryhtyi työstämään mieleistään tuotetta lähettyvillä löytyneistä lankuista ja nauloista. Kuin itsestään, syntyi näin paitsi Mazen ensimmäinen tuote, F-Shelf, mutta myös kokonaan uus yritys, Maze Interior.

Myöhemmin mukaan liittyi liuta suunnittelijoita, tekijöitä ja bisnesnerojakin. Kaikkien yhteinen tavoite Mazella on luoda älykkäitä, leikkisiä ja ennen kaikkia käytännöllisiä sekä ikonisia tuotteita. Koko tuotantoprosessissa pyritään minimoimaan negatiivinen vaikutus luontoon ja Mazen tuotantoketju onkin saanut nimen "Slow production" eli hidas tuotanto. 

Maze pyrkii valmistamaan huonekaluja aina tarve ja ongelmanratkaisu edellä. Tänä päivänä jo noin 96% tuotannosta tapahtuu Ruotsin Smålannissa sekä Västergötlannissa. Koska suurin osa Mazen myynnistä tapahtuu Pohjoismaissa, säilyy kuljetuksien välimatkat näin ollen lyhyinä. Tuotteissa pyritään hyödyntämään aina ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja. Aina tämä ei ole mahdollista, ja silloin materiaaliksi voi valikoitua esimerkiksi kestävän metsätalouden puu tai nahka, jota on syntynyt lihateollisuuden sivutuotteena. Mazen tuotteissa käytetty metallilanka on 6 mm:iin asti 100 % kierrätettyä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17