Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Maze Pythagoras hylly 80x20 pähkinä

59,00€ 47,58€
59,00€ 47,58€

Yhteensä:

59,00€ 47,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 5,99€

Suunnittelija: Gustav Rosén

Valmistaja: Maze Interior

Maze Pythagoras hyllyt ovat osa monipuolista Pythagoras tuoteperhettä. Erisävyisillä ja -kokoisilla hyllyillä voit leikitellä vapaasti ja luoda juuri sinulle sopivan, ainutlaatuisen hyllykokonaisuuden. Hyllylevyn lisäksi voit tuoda omaa persoonaasi esiin myös valitsemalla mieleisen sävyiset kannattimet hyllylle ja asettelemalla niitä eri tavoin.

Maze Pythagoras hylly kiinnitetään seinään saman sarjan hyllynkannattimien avulla. Hyllylevyn taakse on porattu valmiiksi reiät, jotka on mitoitettu sopimaan Pythagoras kannattimien kanssa. Hyllynkannattimet myydään erikseen.

Materiaali: Pähkinävaneri
Mitat: Leveys 80 cm, korkeus 1.9 cm, syvyys 20 cm
Väri: Pähkinä
Valmistusmaa: Ruotsi
Lisätietoa: Maksimikantavuus 15 kg tasaisesti hyllylle levitettynä.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Maze - tarpeesta syntyneet kalusteet

Mazen tarina alkoi Tukholmassa vuonna 2003, kun valokuvaaja Kent Johansson etsi sopivaa yöpöytää pieneen asuntoonsa - tuloksetta. Kovan etsinnän jälkeen Johansson päätti ratkaista yöpöytäongelmansa itse ja ryhtyi työstämään mieleistään tuotetta lähettyvillä löytyneistä lankuista ja nauloista. Kuin itsestään, syntyi näin paitsi Mazen ensimmäinen tuote, F-Shelf, mutta myös kokonaan uus yritys, Maze Interior.

Myöhemmin mukaan liittyi liuta suunnittelijoita, tekijöitä ja bisnesnerojakin. Kaikkien yhteinen tavoite Mazella on luoda älykkäitä, leikkisiä ja ennen kaikkia käytännöllisiä sekä ikonisia tuotteita. Koko tuotantoprosessissa pyritään minimoimaan negatiivinen vaikutus luontoon ja Mazen tuotantoketju onkin saanut nimen "Slow production" eli hidas tuotanto. 

Maze pyrkii valmistamaan huonekaluja aina tarve ja ongelmanratkaisu edellä. Tänä päivänä jo noin 96% tuotannosta tapahtuu Ruotsin Smålannissa sekä Västergötlannissa. Koska suurin osa Mazen myynnistä tapahtuu Pohjoismaissa, säilyy kuljetuksien välimatkat näin ollen lyhyinä. Tuotteissa pyritään hyödyntämään aina ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja. Aina tämä ei ole mahdollista, ja silloin materiaaliksi voi valikoitua esimerkiksi kestävän metsätalouden puu tai nahka, jota on syntynyt lihateollisuuden sivutuotteena. Mazen tuotteissa käytetty metallilanka on 6 mm:iin asti 100 % kierrätettyä.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17