website

-15%

Maze Pythagoras hylly 60x20 musta

33,15€
Toimitusaika:
2 päivää 3-4 viikkoa
Toimituskulut:
5,99€
Saatavuus:
Varastossa

14 pv ilmainen palautus

Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

Alin hinta 30 päivän aikana: 33,15 €
Materiaali: MDF-levy
Mitat: Leveys 60 cm, korkeus 1.9 cm, syvyys 20 cm
Väri: Musta
Valmistusmaa: Ruotsi
Lisätietoa: Maksimikantavuus 15 kg tasaisesti hyllylle levitettynä.

Maze Interior

Mazen tarina alkoi Tukholmassa vuonna 2003, kun valokuvaaja Kent Johansson etsi sopivaa yöpöytää pieneen asuntoonsa - tuloksetta. Kovan etsinnän jälkeen Johansson päätti ratkaista yöpöytäongelmansa itse ja ryhtyi työstämään mieleistään tuotetta lähettyvillä löytyneistä lankuista ja nauloista. Kuin itsestään, syntyi näin paitsi Mazen ensimmäinen tuote, F-Shelf, mutta myös kokonaan uus yritys, Maze Interior. Myöhemmin mukaan liittyi liuta suunnittelijoita, tekijöitä ja bisnesnerojakin.

Kaikkien yhteinen tavoite Mazella on luoda älykkäitä, leikkisiä ja ennen kaikkia käytännöllisiä sekä ikonisia tuotteita. Koko tuotantoprosessissa pyritään minimoimaan negatiivinen vaikutus luontoon ja Mazen tuotantoketju onkin saanut nimen "Slow production" eli hidas tuotanto. 

Maze pyrkii valmistamaan huonekaluja aina tarve ja ongelmanratkaisu edellä. Tänä päivänä jo noin 96% tuotannosta tapahtuu Ruotsin Smålannissa sekä Västergötlannissa. Koska suurin osa Mazen myynnistä tapahtuu Pohjoismaissa, säilyy kuljetuksien välimatkat näin ollen lyhyinä.

Mazen uotteissa pyritään hyödyntämään aina ensisijaisesti kierrätysmateriaaleja. Aina tämä ei ole mahdollista, ja silloin materiaaliksi voi valikoitua esimerkiksi kestävän metsätalouden puu tai nahka, jota on syntynyt lihateollisuuden sivutuotteena. Mazen tuotteissa käytetty metallilanka on 6 mm:iin asti 100 % kierrätettyä.

Klarnan lasku on turvallinen ja helppo maksutapa. Maksat ostohinnan ilman korkoa tai muita maksuja vasta, kun tuotteet on toimitettu sinulle. Yleensä lasku erääntyy viimeistään 30 päivän kuluttua tuotteiden lähettämisestä. Sinulle sopivat Klarna-maksutavat esitetään kassalla.

Gustav Rosén

Samankaltaisia tuotteita

Search