Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Frama seinähylly 80x27 tammi/messinki

265,00€ 213,71€
265,00€ 213,71€

Yhteensä:

265,00€ 213,71€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Frama

Frama seinähyllyissä on nähtävillä skandinaavista 50-luvun tyyliä. Messinkikannakkeiden varassa lepäävän hyllyn simppeli, mutta vahva tyyli ihastuttaa. Esittele Frama tammihyllyllä lempiesineesi tai astiasi esimerkiksi keittiössä tai olohuoneessa. Hyllyä saatavilla kolmella eri leveydellä ja kahdella eri syvyydellä. Hyllyn kantavuus on noin 15 kiloa. Pakkaus ei sisällä kiinnitysruuveja.

Materiaali: Messinkiset kannattimet, öljytty massiivitamminen hylly
Mitat: Leveys 80 cm, syvyys 27 cm, korkeus 20cm
Hyllylevyn paksuus: 1.6 cm
Väri: Tammi, messinki

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Frama - Uuden ja vanhan muotoilun liitto

Frama on monialainen brändi, jonka tavoitteena on luoda inspiroivia tuotteita. Kööpenhaminassa päämajaansa pitävän Framan tuotteissa kiteytyy inspiraation ja rohkeuden voima – laadusta tinkimättä. Framan tuotteet syntyvät mielikuvituksen, käytännöllisyyden ja lämpimän estetiikan liitosta.  

Ensimmäisen kokoelman julkaisusta (2011) lähtien Frama on omaksunut orgaanisen ja yhteistyökykyisen lähestymistavan suunnitteluun. Lähestymistapa on tasapuolisesti inspiroitunut uudesta ja vanhasta, digitaalisesta teknologiasta ja analogisista perinteistä. Framan luonnonmukainen ja käytännönläheinen lähestyminen muotoiluun ja tuotantoon on mahdollistanut brändin jatkuvasti kasvavan valikoiman.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17