Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Ferm Living Bon hylly öljytty tammi

239,00€ 192,74€
239,00€ 192,74€

Yhteensä:

239,00€ 192,74€

Tilattavissa

Toimitusaika: Tulossa varastoon 18.10.2022

Toimituskulut: 0€

Valmistaja: Ferm Living

Ferm Living Bon on ihanteellinen hylly suosikkiesineiden säilyttämiseen ja esillepanoon. Tyylikkäässä ja kompaktissa hyllyssä on kauniina yksityiskohtana näkyvät kulmaliitokset sekä eritasoihin asetetut hyllyt, jotka mahdollistavat erikokoisten tavaroiden säilytyksen. Bon hyllyn voi asentaa kätevästi joko pysty- tai vaakasuuntaan, mikä lisää hyllyn sijoitusmahdollisuuksia entisestään. Sijoititpa hyllyn keittiöön tai makuuhuoneeseen, tarjoaa se esteettisen säilytysratkaisun kaikille kodin pienesineille.

Materiaali: Tammiviilutettu MDF-levy
Mitat: Leveys 24 cm, korkeus 80 cm, syvyys 9 cm (pystyasennossa)
Väri: Öljytty tammi
Hoito-ohjeet: Pyyhkiminen nihkeänkostealla liinalla ja kunnollinen kuivaaminen. Älä jätä pintaa märäksi, jottei tuotteeseen jää rantuja. Hyllyä voi tarvittaessa öljytä uudelleen.
Lisätietoa: Sisältää kiinnitystarvikkeet.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

 

Ferm LIVING

Intohimo muotoiluun, käsityöperinteeseen ja pohjoismaiseen estetiikkaan olivat synnyttämässä Ferm LIVINGin henkiin vuonna 2006 Kööpenhaminassa. Tänä päivänä jo maineikas yritys jatkaa valitsemallaan tiellä suunnittelen ja valmistaen tuotteita, jotka tuovat käytännöllistä kauneutta kodinsisustukseen.

Ferm LIVING kuvaa muotoiluaan nykyaikaisen skandinaaviseksi ripauksella viisikymmenlukuista viehätysvoimaa. Käsityöperinteet, aidot materiaalit ja puhtaat detaljit ovat ominaisia kyseisen merkin mallistolle.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17