Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Kaari REB 007 seinähylly punainen/musta

345,00€ 278,23€
345,00€ 278,23€

Yhteensä:

345,00€ 278,23€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ronan & Erwan Bouroullec

Valmistaja: Artek

Artek Kaari hylly on kevyt ja virtaviivainen, kuin yhdellä vedolla piirretty. Kaari -sarjalle ominainen metallikaari tukee seinään kiinnitettävää hyllyä. Artek Kaari hyllyyn on saatavilla useita eri värejä ja pintakäsittelyjä. Tukirauta antaa hyllylle omalaatuisen graafisen siluetin. Pyöreän hyllytason pinta on punaista linoleumia ja seinäkannatin mustaksi petsattua tammea.

Materiaali: Hyllytason pinta linoleumia, tukirauta terästä, seinäkannatin tammea
Mitat: Halkaisija 35 cm, paksuus 2,4 cm
Väri: Musta, punainen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17