Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek 112B seinähylly musta

455,00€ 366,94€
455,00€ 366,94€

Yhteensä:

455,00€ 366,94€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Alvar Aalto

Valmistaja: Artek

Artek 112B seinähylly tarjoaa tukevaa säilytystilaa Alvar Aallolle tyypillisellä muotokielellä. Selkeälinjainen seinähylly muodostuu tukevasta koivuvaneritasosta, jota kannattelee kaksi lamellikehikkoa. Pyöreäkulmaiset kehät taivutetaan kahden henkilön voimin ja niissä on vain yksi sauma. Lamellikehikot voi sijoittaa hyllytason alle tai päälle, jolloin ne toimivat samalla päätyinä. Artek 112B seinähylly on osoitus Aallon luottamuksesta luonnonmateriaaleihin.

Materiaali: Koivu
Mitat: Leveys 90 cm, syvyys 25 cm, korkeus 25 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17