Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Muuto Visu baarituoli tummanvihreä

539,00€ 434,68€
539,00€ 434,68€

Yhteensä:

539,00€ 434,68€

Tilattavissa

Toimitusaika:

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Mika Tolvanen

Valmistaja: Muuto

Muuto Visu baarituoli on täydellinen lisä keittiöön tai baaritiskin äärelle. Kaartuva selkänoja sekä pitkät elegantit jalat luovat Visu baarituolin kauniin siluetin. Mika Tolvasen suunnittelema Visu baarituoli tarjoaa samaa istuinmukavuutta kuin sarjan muut tuolit. Saatavilla useassa eri värissä. Muuton Visu-tuolit käsitellään vuoden 2020 alusta alkaen uusilla ympäristöystävällisemmillä vesipohjaisilla maaleilla ja lakoilla, mikä vähentää huomattavasti kemikaalien käyttöä.

Materiaali: Muotoonpuristettu saarnivaneri, jauhemaalattu teräs
Mitat: Leveys 42.7 cm, syvyys 43.3 cm, korkeus 88.5 cm tai 78.5 cm
Istuinkorkeus: 65 cm tai 75 cm
Väri: Tummanvihreä

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


Muuto – pohjoismaista muotoilua

Tanskalainen Muuto on ottanut tehtäväkseen jatkaa modernin pohjosmaisen muotoilun jo ennestään vahvaa perinnettä uusien näkökulmien kautta. Muutolla tuotteen tarina alkaa aina ihmisestä. Parhaille pohjoismaalaisille suunnittelijoille annetaan vapaus ilmaista itseään arkisten esineiden kautta. Uutta näkökulmaa Muutolla toteuttavat tämän hetken suuret nimet, kuten Harri Koskinen, Louise Campbell ja Norway Says. Muuton nimi tulee suomen kielen sanasta muutos, ja tätä nimeä tuotteet edustavatkin muotoilun maailmassa. 

Muuton valtaisaan tuotevalikoimaan kuuluvat kalusteet ovatkin selkeästi pohjoismaista, selkeästi erilaista ja aina laadukasta. Ihmislähtöisyys näkyy myös valikoiman hajanaisuudessa. Osa tuotteista on yllättävänkin arkisia esineitä, joista voi löytää piilotettua älykkyyttä ja kauneutta arkea ilahduttamaan. Meiltä löydät laajan valikoiman Muuton virkeää pohjoismaista muotoilua. Omaperäisistä tuoleista ja pöydistä aina hauskoihin ruokailutarvikkeisiin ja funktionaalisiin varastointikalusteisiin.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17