Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Soft Edge 32 baarituoli 65cm tammi

276,00€ 222,58€
276,00€ 222,58€

Yhteensä:

276,00€ 222,58€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Iskos-Berlin

Valmistaja: HAY

HAY Soft Edge on Iskos-Berlinin suunnittelema pehmeäreunainen baarijakkara. Tammiset jalat seisovat tukevasti kaarevareunaisen istuinosan alla. HAY:n Soft Edge sarjaan kuuluu useita erilaisia samalla pehmeäreunaisen istuinosan idealla valmistettuja tuotteita, kuten tavallisia jakkaroita ja selkänojallisia tuoleja erilaisilla variaatioilla, joissa on joko metalliset tai puiset jalat.

Iskos-Berlin nimi kuvastaa kahden suunnittelijan, Aleksej Iskosin ja Boris Berlinin yhteistyötä. Yhteistyökumppanit työskentelevät teollisuuden, kalusteiden ja graafisen suunnittelun kentillä. Heidän lähestymistapansa suunnitteluun on kiteytetty lauseeseen: ”näe desing tarinankerronnan taiteena”. Iskos-Berlin kiinnittää erityistä huomiota esineiden oleellisuuteen, antaen tämän usein määrittää heidän oman suunnittelutyönsä suunnan. HAY:lle Iskos-Berlin on luonut Soft Edge -sarjan, joka on luotu siinä ajatuksessa ettei täydellistä istuma-asentoa ole, vaan ihmisen luonnollisin olemus on jatkuva dynaaminen liike.

Materiaali: Istuinosa tammivaneria, runko massiivitammea, jalkatuki ruostumatonta terästä
Mitat: Leveys 37.5 cm, syvyys 37.5 cm, korkeus 65 cm
Väri: Tammi

Kysy lisätietoja

Valmistaja


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17