Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Hee baarituoli K65 valkoinen

282,00€ 227,42€
282,00€ 227,42€

Yhteensä:

282,00€ 227,42€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hee Welling

Valmistaja: HAY

HAY Hee baarituoli on näyttävän yksinkertainen kokonaisuus, jonka muodostavat pitkät, sirot jalat sekä ritilämäinen istuinosa. Turhat yksityiskohdat on riisuttu baarituolista pois ja se on miellyttävä sekä istua että katsoa. Graafiset, minimalistiset piirteet vakuuttavat ja tuovat oman silmiä hivelevän lisänsä sisustukseen. Ruostesuojatusta teräksestä valmistettu Hee baarituoli soveltuu sekä sisä- että ulkokäyttöön. Pinottava ja säänkestävä baarituoli ilahduttaa sisustusta terassilla ja keittiön saarekkeella.

Suosittelemme kotikäyttöön 65 cm korkeaa ja julkisiin tiloihin 75 cm korkeaa baarituolia. Hee Wellingin suunnitteleman Hee -sarjan filosofiana on riisua tuolien turhat yksityiskohdat ja tuoda ne käyttöön niin riisuttuna kuin mahdollista. Tavoitteena on ollut luoda nykyaikainen tuoli, joka sopii moneen erilaiseen käyttöympäristöön. Hee -sarajaan kuuluu kahden korkuiset baarituolit, lepotuoli sekä ruokailutuoli.

Materiaali: Ruostesuojattua terästä
Mitat: Leveys 44 cm, syvyys 45 cm, korkeus 76 cm
Istuinkorkeus: 65 cm
Väri: Valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17