Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY Cornet baarituoli 65cm öljytty tammi/valkoinen

282,00€ 227,42€
282,00€ 227,42€

Yhteensä:

282,00€ 227,42€

Varastossa

Toimitusaika: 2 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jonas Trampdach

Valmistaja: HAY

HAY Cornet on klassinen baarituoli, jossa on käytetty innovatiivista, polkupyörätelineistä inspiraation saanutta teräsputkitekniikkaa. Pyöreä massiivitamminen istuin on kiinnitetty tukevaan teräspohjaan, joka muodostaa mielenkiintoisen tasapainon mittasuhteiden välillä. Cornetin on suunnitellut tanskalainen Jonas Trampdachin. Baarituolia on saatavilla kahdella eri korkeudella sekä valikoimalla eri värisiä istuimia ja metallijalkoja. Baarituolit soveltuvat ravintoloihin sekä työtasojen ja saarekkeiden äärelle niin yksityisissä kuin julkisissakin tiloissa.

Materiaali: Pulverimaalattu metalli, öljytty tammi
Mitat: Korkeus 65 cm, istuinosan halkaisija 32 cm, jalustan halkaisija 33.5 cm
Väri: Tammi, valkoinen (cream white)

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17