Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

HAY AAS38 baarituoli 64cm pastellinvihreä/valkoinen

282,00€ 227,42€
282,00€ 227,42€

Yhteensä:

282,00€ 227,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 30 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Hee Welling

Valmistaja: HAY

HAY About A Stool AAS38 baarituolin ilmava muotokieli ja rungon keveät ratkaisut miellyttävät istujaa ja katsojaa. Baarituoli sopii ravintolan tiskille, kotikeittiöön sekä työhuoneelle. Baarituolin on suunnitellut vuonna 2003 oman studionsa Kööpenhaminaan perustanut tanskalainen Hee Welling. Hee Welling on voittanut useita palkintoja töistään, kuten Bo Bedre Awardin, Good Design Awardin ja hänet on nimetty Vuoden tanskalaiseksi suunnittelijaksi vuosina 2013 ja 2014. Wellingin töitä voidaan kuvata täydellisten mittasuhteiden ja hiljaisen eleganssin liitoksi.

Materiaali: Polypropyleeni, teräs
Mitat: Leveys 47 cm, korkeus 76 cm, syvyys 45 cm
Istuinkorkeus: 64 cm
Väri: Pastellinvihreä, valkoinen

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili


HAY – kestäviä ja luovia ratkaisuja 

HAY perustettiin vuonna 2002 ja jo samana vuonna sillä oli olemassa kalustemallisto. Vauhdikas alku ei näkynyt tippaakaan tuotteissa, sillä ne olivat tinkimättömän korkealaatuisia jo alusta alkaen. HAY:n vastaus alati muuttuvaan maailmaan on ajatuksia herättävät kalusteet, jotka ovat niin luovia ja kestäviä ratkaisuja arjen ongelmiin, ettei niitä tarvitse syrjäyttää. HAY katsoo suurella kunnioituksella taaksepäin tanskalaisen modernismin kulta-aikaa, jolloin laatu ja käsien taidot nostivat koko maan kansainväliseen tietoisuuteen. Ihmislähtöisyydestä kertoo tuotteiden kohtuullinen hintataso, jonka avulla tuotteet halutaan saattaa mahdollisimman monien saataville.

HAY tekee yhteistyötä alan suurimpien suunnittelijoiden sekä nuorien tulokkaiden kanssa. 2013 HAY laukaisi sisarbrändi Wrong for HAY:n. Yksinkertaisuudessaan se on tunnetun suunnittelija Sebastian Wrongin ja HAY:n hedelmällisen yhteistyön ilmentymä. Wrong suunnittelee osan HAY:n räväkimmistä tuotteista ja hakee myös brändin alle uusia, erikoisia suunnittelijoita, jotka tuoreiden näkökulmiensa kautta pitävät HAY:n alati särmikkäänä.

Meiltä löydät HAY:n laadukkaimmat pöydät ja tuolit, sekä luovimmat koriste-esineet kuten Wooden Hand.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17