Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

FDB Møbler J164C baarituoli 65cm tammi/luonnonväri

499,00€ 402,42€
499,00€ 402,42€

Yhteensä:

499,00€ 402,42€

Tilattavissa

Toimitusaika: 21 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Jørgen Bækmark

Valmistaja: FDB Møbler

J164C on Jørgen Bækmark suunnittelema baarituoli. Siro ja ilmava baarituoli yhdistelee kauniisti lämpimää tammea ja paperinarua keskenään. Massiivitammesta valmistettu baarituoli kestää aikaa ja katsetta ja se myös vanhetessaan patinoituu kauniisti.

J164C baarituoli otettiin FDB Møblerin toimesta tuotantoon vuonna 2019 ja siitä on saatavilla kahta eri väriyhdistelmää ja kahta eri korkeutta.

Materiaali: FSC-sertifioitu massiivitammi, paperinaru
Mitat: Leveys 37.1 cm, syvyys 37.1 cm, korkeus 67.3 cm
Istuinkorkeus: 65 cm
Paino: 6 kg
Väri: Tammi
Hoito-ohje: Pyyhi nihkeällä liinalla. Vältä pesuaineiden käyttöä.
Lisätietoa: Baarituoli toimitetaan kasattuna. Luonnollisen väriset baarituolit patinoituvat auringonvalossa.

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

FDB Møbler - kestävä kehitys edellä

Vuonna 1942 perustetun tanskalaisen FDB Møblerin suunnittelijakaartiin kuuluu tunnettuja nimiä, kuten Børge Mogensen, Poul Volther ja Jørgen Bækmark. FDB Møblerin kalusteet ovat alusta alkaen olleet kestäviä, kiinnostavia ja laajasti myytyjä.

1980-luvulla tehdas lopetti toimintansa ja suunnittelijat myivät piirrustuksiaan muille valmistajille, kuten HAY:lle. Kuitenkin vuonna 2013 avautui uusi mahdollisuus pistää FDB Møblerin tehdas pyörimään ja hetkessä brändi tavoitti suuren suosionsa uudelleen. Arvostetun yrityksen mallisto koostuu yhä pitkälti samoista klassikoista, kuin 40-luvulla, mutta myös uutuuksia tulee valikoimaan vuosittain.

Tänä päivänä yrityksen tavoitteena on olla maailman kestävin designbrändi - ja jo nyt he ovat Tanskan kestävin. FDB:n kaikilla tekstiileillä on Oeko-Tex -sertifikaatti, jokainen käytetty puu on FSC-sertifioitua ja yhä useampi tuote on saanut myös Nordic Swan -merkin, joka meillä tunnetaan paremmin Joutsenmerkkinä. Käynnissä on parhaillaan myös jokaisen tuotteen, sekä koko konsernin, tarkan hiilijalanjäljen laskeminen.

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17