Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Rocket baarijakkara musta

430,00€ 346,77€
430,00€ 346,77€

Yhteensä:

430,00€ 346,77€

Tilattavissa

Toimitusaika: 45 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Eero Aarnio

Valmistaja: Artek

Artek Rocket on massiivitammesta valmistettu jämäkkä baarijakkara. Sen pehmeät ja pyöristetyt muodot suorastaan kutsuvat istumaan. Ulkomuodoltaan Rocket muistuttaa leikkisästi rakettia tai ohjusta, johon baarijakkaran nimikin viittaa. Eero Aarnio suunnitteli Rocketin alunperin kotikeittiöönsä 1995, myöhemmin jakkara saavutti kuitenkin suuren suosion Artekin kokoelmassa. Vaikka puu ei materiaalina ole Aarnion suunnittelutöissä juurikaan näkyvillä, osoittaa Rocket, että tämäkin materiaali on hallussa. Jakkaraa on saatavana myös pienempänä Baby Rocket -versiona.

Materiaali: Mustaksi maalattu tammi
Mitat: Halkaisija 44 cm, korkeus 73 cm
Väri: Musta

Kysy lisätietoja

Valmistaja
Laatukaluste lasku ja tili

Artek - pitkäikäisiä klassikoita

Artek perustettiin vuonna 1935 myymään ja markkinoimaan Alvar Aallon suunnittelemia kalusteita. Artekin perustajat Alvar ja Aino Aalto, Nils-Gustav Hahl ja Maire Gullichsen julkaisivat funktionalismin hengessä laaditun manifestin, jonka mukaan Artekin tarkoituksena oli ”harjoittaa huonekalujen kauppaa sekä näyttelyiden avulla ja muulla tavoin edistää nykyaikaista asuntokulttuuria”.

Artekin alkuperäiset arvot – pitkäkestoisuus ja korkea laatu yhdistettynä puhtaaseen muotokieleen – ovat vieläkin yrityksen ytimessä. Artekin voimahahmot Alvar ja Aino Aalto loivat moderniin sisustukseen oman lämpimän ja ihmisläheisen tyylin, jossa luonto oli suuri inspiroija. Juuri luonnonmateriaalien käyttö ja väsymätön uusien teknisten ratkaisujen etsiminen ovat tehneet Artekista yrityksen, jonka arvot ovat yhä nykyäänkin ajankohtaisia.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17