Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...

Artek Pirkka baarijakkara 65 ruskea/musta

619,00€ 499,19€
Klarna

alk. 36,10€/kk

619,00€ 499,19€
Klarna

alk. 36,10€/kk

Yhteensä:

619,00€ 499,19€

Tilattavissa

Toimitusaika: 60 päivää

Toimituskulut: 0€

Suunnittelija: Ilmari Tapiovaara

Valmistaja: Tapiovaara Design

Artek Pirkka baarijakkara pohjaa suomalaiseen huonekaluperinteeseen, sopien silti täydellisesti moderniin sisustukseen. Jakkara koostuu kahdesta kaarevasta mäntykappaleesta muodostuvasta istuinosasta sekä hyvin pyöreistä, päistään kapenevista jaloista ja tukipuista.

Ilmari Tapiovaaran vuonna 1955 suunnittelema Pirkka-kalustesarja on yksi kaikkien aikojen suosituimmista suomalaisista kalustesarjoista. Näillä talonpoikaishuonekaluja mukailevilla Pirkka-kalusteilla on myös vankka maine maailmalla. Ilmari Tapiovaaran muotoilu on todistanut laadukkuutensa säilymällä osana arkeamme yhä edelleen - siksi Tapiovaaraa voidaankin pitää yhtenä sisustusarkkitehtuurin suurimmista nimistä. Pirkka-kalustesarjasta löytyy muun muassa penkkejä, ruokapöytiä ja jakkaroita.

Materiaali: istuin ruskeaksi petsattua massiivimäntyä, runko mustaksi petsattua massiivikoivua.
Mitat: korkeus 65cm, leveys 44cm, syvyys 39cm

Kysy lisätietoja

Valmistaja


Tapiovaara Design – klassikko!

Ilmari Tapiovaara on yksi suomalaisen designin suuruuksista. Suosituimman tuotteensa Tapiovaara loi jo uransa alkupuolella. Sodan jälkeisessä materiaalipulan ilmapiirissä syntyi klassikko – Domus tuoli. Tuolin funktionaaliset tarpeet olivat suuret ja Tapiovaara vastasi niihin kaikkiin älykkäästi. Tuolin oli toimittava, verhoiltuna tai verhoilemattomana, se piti olla pinottava ja toimittava niin asunnoissa kuin yleisissä tiloissa. Tuoli oli tätä kaikkea ja vieläpä helposti koottava, minkä ansiosta sen pystyi toimittamaan osissa.

Tapiovaara ihaili Alvar Aaltoa ja tämä näkyy vahvasti huonekalujen funktionaalisuudessa. Hän suunnitteli sisutuksia ja kalusteita julkisiin tiloihin, kalusteetkin usein varta vasten yhteen tilaan. Älykkäästi koko prosessia ajatteleva Tapiovaara mietti paljon huonekalujen tuotantoon sopivuutta, ja painottikin myöhemmin korkeakoulussa opettaessaan tuotesuunnittelun tärkeyttä. Tapiovaaran laaja tuotanto pitää sisällään paljon klassikoita, jotka voivat vahvasti tänäkin päivänä. Näitä ovat mm. Tale –jakkara ja Mademoiselle -tuolit. Tapiovaaran ura poiki useitakin kalusteita, joista käytetään nykyään nimitystä: Klassikko.

Laatukalusteelta löydät nämäkin Tapiovaaran klassikot: Domus tuoli, Lukki tuoli, Mademoiselle tuoli sekä Pirkka kalusteet.

 

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17