Takaisin

Viisi vinkkiä vihersisustukseen

Kevät on jo nurkan takana ja nyt onkin hyvä aika piristää kodin sisustusta vehreydellä. Viherkasveilla raikastat tunnelmaa helposti missä tahansa tilassa, ja tapoja niillä sisustamiseen on monia! Seuraavassa viisi vinkkiä vihersisustamiseen:

1. Yhdistele ruukkuja ja säväytä asetelmilla

Yhdistä eri näköisiä ja kokoisia ruukkuja rohkeasti. Menun Wire ruukuilla saat hauskasti eri tasoja kasveille ja Artekin Riihitie erottuu aaltoilevalla ulkomuodollaan. Jämptit kukka-asetelmat teet By Lassenin maljakoihin, joissa on asetelmien tekemistä helpottavat tukiristikot. Vapaampiin asetelmiin sopii Muuton Silent ja Elevated maljakot.

Muuto Elevated Artek Riihitie ruukut

By Lassen Kubus maljakot

2. Viherkasvien näyttämö

Usean ruukun asetelmia voi luoda senkkien, penkkien, hyllyjen ja lipastoiden päälle. Voit esimerkiksi omistaa kokonaisen Artekin Ritiläpenkin omalle kasvikeitaalle. Viherkasvien keskittymiä voi rakentaa myös esimerkiksi Ferm Livingin pyöreisiin ja suorakaiteen muotoisiin Plant Boxeihin tai Design House Stockholmin Flower Pot Standiin.

Artek Ritiläpenkki     Ferm Living Plant Box

Design House Stockholm pienoiskasvihuone

Vinkki: Design House Stockholmin Growissa kasvatat hauskasti pääsiäisen rairuohot, pienoiskasvihuoneen ulkomuoto kun on asiaankuuluvasti pääsiäismunan muotoinen! 

3. Rento amppeliruukku

Amppeliruukusta roikkuvat köynnökset vievät katseen pois tyhjiltä seiniltä ja luovat kerroksellisuutta sisustukseen. Ferm Livingin amppeliruukuista saat sisustukseen rouheutta ja Umbran jalallisen Nesta-ruukun voit halutessasi muuttaa amppelimuotoon!

Ferm Living amppeliruukku     Umbra Nesta ruukku 

4. Vehreyttä seinälle

Jos amppeliruukut ovat jo nähty ja koettu, voi eri tasoja vihersisustukseen hakea asettamalla viherkasvinsa seinälle esimerkiksi Ferm Livingin Plant Holderilla tai Umbran Floralinkillä. Luovuus on sallittua, eikä kukaan estä kokeilemasta miten viherkasvit piristävät ympäristöään tällättynä vaikkapa Normann Copenhagenin Pockettiin tai Vitran Uten Silo seinälokeroon!

Ferm Living Plant Holder     Umbra Floralink 

5. Minikasvihuoneesta hyöty irti

Mitä jos vihersisustamisessa yhdistyisi niin silmänruoka kuin ihan oikeakin ruoka? Lempiyrttien ja pienten kasvisten kasvattaminen onnistuu kauniisti Design House Stockholmin Greenhouse minillä!

Design House Stockholm Greenhouse Mini

 

Search