Takaisin

Kesästä kaikki irti Fatboyn tuotteilla!

Kesä lähestyy ja nyt mietityttää osaatko pysähtyä hetkeksikään hengähtämään? Ei hätää. Näillä Fatboyn tuotteilla takaat, että lomailun sekä arjen keskellä tulee myös rentouduttua!

Mukaan biitsille tai reissuun

Ilmalla täytettävä Lamzac -säkkituoli on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Neljä eri kokoa ja useat värivaihtoehdot tarjoavat paljon valinnan varaa erilaisiin tarpeisiin. Siinä missä uusin Lamzac O -malli on yhdelle hengelle sopiva, muihin malleihin mahtuu vaikka useampiakin kavereita - kunhan 200 kg painoraja ei ylity. Ripstop nylon -kankaasta valmistetut Lamzac säkkituolit ovat kätevä apu oleskellessa paikassa, jossa istumapaikkoja ei ole, kuten festareilla ja telttaretkillä.

Fatboy Lamzac ilmalla täytettävä säkkituoli    Fatboy Lamzac O ilmalla täytettävä säkkituoli yhdelle

Fatboy Lamzac ilmalla täytettävä säkkituoli

 

Sadepäivien pelastaja

Samettiset uutuustuotteet takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa, kun ulos ei ole asiaa. Fatboy Original Slim Velvet säkkituoli ja Pupillow Velvet lattiatyyny sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä. Sadepäivät kuluvat leppoisasti samettisella pinnalla hengaillen.

Fatboy Pupillow     Fatboy Slim velvet säkkituoli

Kelluva säkkituoli

Floatzac säkkituoli on uintireissujen kelluva piristäjä. Vietitpä sitten aikaasi rannalla auringon paahteessa tai kaipasit jättimäistä uimapatjaa, jolla kellua ihmisten ulottumattomiin - Floatzac sopii molempiin käyttötarkoituksiin. Pohjan verkkomainen kangas auttaa Floatzacia kuivumaan nopeammin ja kankaan pinta kestää sekä klooria että UV-säteilyä.

Fatboy Floatzac     Fatboy Floatzac     

Fatboy Floatzac vedessä

Riippukeinun syleilyssä

Mikä olisikaan riippukeinua parempi tapa viettää kesäpäivää? Headdemock riippukeinussa on mukana oma jalustansa ja Headdepleck riippukeinun voit kiinnittää esimerkiksi kahden puun tai muun kiinnikkeen väliin. Molemmissa riippukeinuissa on useita herkullisia värivaihtoehtoja, ja erikseen myytävällä Headdemock tyynyllä lisäät mukavuutta entisestään. Headdemock riippukeinuun voit lisäksi ostaa teltta -lisäosan, jonka suojassa kesäyökin sujuu viihtyisästi ulkona.

Fatboy Headdemock punainenFatboy Headdepleck 

Fatboy Headdepleck

Klassikkosäkkituoli ulkokäyttöön

Original Outdoor säkkituoli on muhkea rauhoittumispaikka, jonka voit viedä huoletta auringonpaisteeseen ja kostealle nurmelle. UV-säteilyä kestävästä, vettä ja likaa hylkivästä Sunbrella -kankaasta valmistetun Original Outdoor säkkituolin avulla lokoisat kesäpäivät ovat taattu. Säkkituolin voi yhdistää Fatboyn Rock ’n Roll keinutuoliin, jota tosin on suuren suosionsa vuoksi saatavilla vasta syksyllä 2019. 

Fatboy Rock 'n Roll keinutuoli ja Original säkkituoli

 

Search