Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Viisi vinkkiä vihersisustukseen

Viisi vinkkiä vihersisustukseen

Julkaistu: 2.4.2019

Kevät on jo nurkan takana ja nyt onkin hyvä aika piristää kodin sisustusta vehreydellä. Viherkasveilla raikastat tunnelmaa helposti missä tahansa tilassa, ja tapoja niillä sisustamiseen on monia! Seuraavassa viisi vinkkiä vihersisustamiseen:

1. Yhdistele ruukkuja ja säväytä asetelmilla

Yhdistä eri näköisiä ja kokoisia ruukkuja rohkeasti. Menun Wire ruukuilla saat hauskasti eri tasoja kasveille ja Artekin Riihitie erottuu aaltoilevalla ulkomuodollaan. Jämptit kukka-asetelmat teet By Lassenin maljakoihin, joissa on asetelmien tekemistä helpottavat tukiristikot. Vapaampiin asetelmiin sopii Muuton Silent ja Elevated maljakot.

     

2. Viherkasvien näyttämö

Usean ruukun asetelmia voi luoda senkkien, penkkien, hyllyjen ja lipastoiden päälle. Voit esimerkiksi omistaa kokonaisen Artekin Ritiläpenkin omalle kasvikeitaalle. Viherkasvien keskittymiä voi rakentaa myös esimerkiksi Ferm Livingin pyöreisiin ja suorakaiteen muotoisiin Plant Boxeihin tai Design House Stockholmin Flower Pot Standiin.

     

Vinkki: Design House Stockholmin Growissa kasvatat hauskasti pääsiäisen rairuohot, pienoiskasvihuoneen ulkomuoto kun on asiaankuuluvasti pääsiäismunan muotoinen! 

3. Rento amppeliruukku

Amppeliruukusta roikkuvat köynnökset vievät katseen pois tyhjiltä seiniltä ja luovat kerroksellisuutta sisustukseen. Ferm Livingin amppeliruukuista saat sisustukseen rouheutta ja Umbran jalallisen Nesta-ruukun voit halutessasi muuttaa amppelimuotoon!

      

4. Vehreyttä seinälle

Jos amppeliruukut ovat jo nähty ja koettu, voi eri tasoja vihersisustukseen hakea asettamalla viherkasvinsa seinälle esimerkiksi Ferm Livingin Plant Holderilla tai Umbran Floralinkillä. Luovuus on sallittua, eikä kukaan estä kokeilemasta miten viherkasvit piristävät ympäristöään tällättynä vaikkapa Normann Copenhagenin Pockettiin tai Vitran Uten Silo seinälokeroon!

      

5. Minikasvihuoneesta hyöty irti

Mitä jos vihersisustamisessa yhdistyisi niin silmänruoka kuin ihan oikeakin ruoka? Lempiyrttien ja pienten kasvisten kasvattaminen onnistuu kauniisti Design House Stockholmin Greenhouse minillä!

 

Teksti: Pia Kuvat: valmistajat

Blogipostaukseen liittyvät tuotteet

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17