Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Luovan säilyttämisen riemua!

Luovan säilyttämisen riemua!

Julkaistu: 5.2.2020

Säilyttäminen on yksi niistä asioista, mikä puhuttaa aina enemmän tai vähemmän. Onneksemme kodin säilytysratkaisuja niin pienille kuin suuremmillekin tavaroille löytyy nykyisin jo monilta valmistajilta.

Osa kotisi rakkaista esineistäsi on sellaisia, joita haluat pitää kauniisti esillä, kun toiset taas piilotetaan mieluummin katseilta. Olipa kyseessä sitten kumpi tahansa tapa, löytyy valikoimastamme lukuisia eri vaihtoehtoja.

Kokosimme avuksesi erilaisia ratkaisuja, jotka auttavat arkeasi makusi mukaan joko näyttävällä tai huomaamattomalla tavalla, tehokkuudesta tinkimättä. 

Keittiön monet tarpeet

Keittiössä voi törmätä useisiin erilaisiin säilytystarpeisiin. Säilöön halutaan kaikkea aina astiastoista jätteisiin. Jo vuosien ajan useista kodeista löytyvälle Artekin 112B seinähyllylle voit asettaa esille lempimukisi ja seuraksi vaikkapa pienen kasvin. Monikäyttöinen 112B hylly sopii mainiosti keittiöön joko yksin tai useampi hylly allekkain sijoitettuna. Kuivat jätteet onnistuu kätevästi kierrättää Niimaarin Ecosmolin avulla.

Säilytitpä sitten mitä tahansa keittiön astioita, ovat esimerkiksi Muuton Compile-hyllykkö tai Ferm Livingin Haze-vitriini loistavia valintoja. Compile antaa mahdollisuuden säilyttää lempiastioitasi esillä, kun taas Haze-vitriinissä saat esineesi kauniiden lasiovien taakse piiloon. Viinin ystäville ”must have” –tuote on Blomuksen Pilare-viinipulloteline.

          

Piensäilytystä kylpyhuoneessa

Kylpyhuoneen kaapit täyttyvät usein erilaisista purnukoista, koruista ja muista pientavaroista. Muutamalla helpolla muutoksella saat esineet järjestykseen ja nopeutat arjen askareita.

Korut ovat yksi niistä asioista, joita on kiva pitää myös näytillä. Esimerkiksi Umbran Mini Stowit taikka Yamazakin Tower on omiaan tähän tarkoitukseen. Mukava lisä tulee siitä, että tarvittaessa korut saa myös piilotettua katseilta. Umbran Vana-tarjottimelle voit korujen lisäksi asettaa myös esimerkiksi tärkeimmät tuoksusi tai hammasharjamukin.

Tänä päivänä ei likapyykkejäkään tee mieli enää työntää kaapin perälle! Japanilainen Yamazaki on erikoistunut valmistamaan tuotteita, jotka tekevät arjesta helpompaa, sujuvampaa ja jopa pienempää. Kurkkaa ainakin Tower ja Tosca –pyykkikorit, jotka mahtuvat kätevästi pienempäänkin tilaan.

          

Arkiesineet järjestykseen eteisessä

Eteiskäytävät saattavat olla kapeita ja ahtaantuntoisia, mutta silti tavaraa riittää säilytettäväksi. Umbran kätevät Cubiko ja Cubist –hyllyt sopivat pieneenkin tilaan ja ottavat vastaan arkiset pienesineet. Nakkaa kotiintullessasi auton avaimet Cubiko-hyllyn alakoukkuun tai jätä aurinkolasisi Cubikon päälle odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Hienoja ja funktionaalisia esineitä luovalle mielelle!

Isompaan eteisaulaan voi sijoitella senkin, kuten Woudin Array, kätkemään suuremmat arjen esineet. Aseta päälle Umbran Hammock säilytin, joka järjestää pöydälle kertyvät kasat fiksusti. 

Keväänkin mennessä yhä sateisemmaksi, on eteisen pelastus Artek 115 –sateenvarjoteline. 115 säilöö sateenvarjot käytännöllisesti ja tyylikkäästi, pitäen lattiapinnat puhtaana. Sadepisarat kerääntyvät telineen pohjalla olevaan messinkimaljaan, joka ajan myötä patinoituu kauniisti.

     

Näppärät niksit olohuoneeseen

Ihastu pieniin sivupöytiin, jotka ratkaisevat samalla myös latausongelmasi! Umbran Hub-sarjan sivupöydän ansiosta saat johtosi pois näkyvistä. Pöytätasolle voit laskea lasin viiniä samalla kun lataat puhelintasi. UMAGE Audacious-sivupöytä puolestaan tarjoaa tason, säilytystilaa sekä käytännöllisen latauspisteen kännykällesi. Pöydän sisälle on piilotettu USB-latausasema, jossa latautuu vaikka koko perheen laitteet kerralla.

Tapio Anttilan suunnittelema Aski-sohvapöytä soveltuu moneen. Kotimaisesta koivuvanerista valmistetun Askin kyljissä on paksusta pohjanahasta valmistetut nostokahvat. Askin tarjotinmaisen kannen alla on kätevää säilytystilaa.

     

Makuuhuoneeseen helppoa ja kaunista

Makuuhuoneessa olisi ihanteellista, että tärkeimmät tavarat saisi asetettua käden ulottuville sängyn pohjaltakin. Seinään kiinnitettävän WOUD Wallie-seinälaatikon voit sijoittaa yöpöytää korvaamaan lähelle sänkyäsi. Näin saat illalla kännykän ja korvakorut laskettua lähellesi.

Vaatekaappien lisäksi usein olisi kiva asettaa osa suosikkivaatteista myös helposti saataville vaaterekkiin. Kauniiseen vaatesäilytykseen omiaan on Artekin Kiila-vaaterekki tai Hayn Loop Stand. Pienimpään tilaan sopii ehdotommasti Yamazakin Tower Slim-vaateteline, joka ei vaadi porausta tai muuta asennusta. Täydennä kokonaisuus vielä kivoilla henkareilla, kuten Hayn Hang-henkareilla.

     

Monipuoliset ratkaisut työhuoneeseen

Meinaako työhuoneen pöytä päivän mittaan täyttyä papereista ja muista työvälineistä? Vitran Toolboxin avulla saat kynät, klemmarit ja sakset järjestykseen. Geometrisille Muuton Folded-hyllyille voi asettaa hieman suuremmat työhuoneen tarpeet, kuten vihkoja ja viivaimia.

Paikkansa vakiinnuttaneista String-hyllyistä voit koota itsellesi näppärästi mieluisen ratkaisun työhuoneeseenkin. String-hyllyt menevät kompaktiin tilaan, ovat helppoja koota sekä yhdistellä. Normann Copenhagenin seinään kiinnitettävä Pocket säilöö ja organisoi pikkutavarasi siten, että ne ovat aina ulottuvillasi ja helposti löydettävissä. Yhdistelemällä saat Pocket-säilyttimistä haluamasi kokonaisuuden.

     

Teksti: Saara Kuvat: Valmistajat

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17