Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Kesästä kaikki irti Fatboyn tuotteilla!

Kesästä kaikki irti Fatboyn tuotteilla!

Julkaistu: 16.5.2019

Kesä lähestyy ja nyt mietityttää osaatko pysähtyä hetkeksikään hengähtämään? Ei hätää. Näillä Fatboyn tuotteilla takaat, että lomailun sekä arjen keskellä tulee myös rentouduttua!

Mukaan biitsille tai reissuun

Ilmalla täytettävä Lamzac -säkkituoli on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Neljä eri kokoa ja useat värivaihtoehdot tarjoavat paljon valinnan varaa erilaisiin tarpeisiin. Siinä missä uusin Lamzac O -malli on yhdelle hengelle sopiva, muihin malleihin mahtuu vaikka useampiakin kavereita - kunhan 200 kg painoraja ei ylity. Ripstop nylon -kankaasta valmistetut Lamzac säkkituolit ovat kätevä apu oleskellessa paikassa, jossa istumapaikkoja ei ole, kuten festareilla ja telttaretkillä.

     

 

Sadepäivien pelastaja

Samettiset uutuustuotteet takaavat viihtyvyyden myös sisätiloissa, kun ulos ei ole asiaa. Fatboy Original Slim Velvet säkkituoli ja Pupillow Velvet lattiatyyny sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä. Sadepäivät kuluvat leppoisasti samettisella pinnalla hengaillen.

     

Kelluva säkkituoli

Floatzac säkkituoli on uintireissujen kelluva piristäjä. Vietitpä sitten aikaasi rannalla auringon paahteessa tai kaipasit jättimäistä uimapatjaa, jolla kellua ihmisten ulottumattomiin - Floatzac sopii molempiin käyttötarkoituksiin. Pohjan verkkomainen kangas auttaa Floatzacia kuivumaan nopeammin ja kankaan pinta kestää sekä klooria että UV-säteilyä.

          

Riippukeinun syleilyssä

Mikä olisikaan riippukeinua parempi tapa viettää kesäpäivää? Headdemock riippukeinussa on mukana oma jalustansa ja Headdepleck riippukeinun voit kiinnittää esimerkiksi kahden puun tai muun kiinnikkeen väliin. Molemmissa riippukeinuissa on useita herkullisia värivaihtoehtoja, ja erikseen myytävällä Headdemock tyynyllä lisäät mukavuutta entisestään. Headdemock riippukeinuun voit lisäksi ostaa teltta -lisäosan, jonka suojassa kesäyökin sujuu viihtyisästi ulkona.

      

Klassikkosäkkituoli ulkokäyttöön

Original Outdoor säkkituoli on muhkea rauhoittumispaikka, jonka voit viedä huoletta auringonpaisteeseen ja kostealle nurmelle. UV-säteilyä kestävästä, vettä ja likaa hylkivästä Sunbrella -kankaasta valmistetun Original Outdoor säkkituolin avulla lokoisat kesäpäivät ovat taattu. Säkkituolin voi yhdistää Fatboyn Rock ’n Roll keinutuoliin, jota tosin on suuren suosionsa vuoksi saatavilla vasta syksyllä 2019. 

 Teksti: Pia Kuvat: Valmistaja

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17