Valittu määrä ylitti varastosaldon

Ladataan...
Kesän unohtumattomiin hetkiin

Kesän unohtumattomiin hetkiin

Julkaistu: 03.05.2022

Kesä on jo aivan nurkan takana. Keräsimme yhteen ihanimmat sisustustuotteet kaikkiin kesän hetkiin.

Rannalle ja reissuun

Pakkaa Artek Siena kassiin mukaan uikkarit, Ferm Living Alee kylpypyyhe sekä Fatboy Lamzac ja suuntaa rannalle! Pyydystä Fatboy Lamzac säkkituolin täytteeksi rannalta lempeää kesätuulta ja nauti aurinkoisesta päivästä veden äärellä.

Mikäli matka suuntaa läheistä järvimaisemaa kauemmas, pakkaa mukaan Kreafunk toCharge varavirtalähde ja varmistat ettei puhelimen akku lopu huonolla hetkellä. Kuuntele matkalla kesän soittolistaasi tai mukaansatempaavaa äänikirjaa Kreafunk aBean langattomilla kuulokkeilla. Hygieniatuotteet kulkevat matkalla mukana tyylikkäässä Artek Siena pussukassa.

      
 


       

Viihdy ulkona

Kata kesän maukkaimmat ateriat ulos HAY Palissade tai Fermob Luxembourg pöydälle ja nauti ruokahetkistä yksin tai yhdessä. Intohimoiselle grillaajalle löydät valikoimastamme laadukkaat Dutchdeluxes esiliinat sekä ensiluokkaiset grillausvälineet. Brabantia lämpötasot pitävät ruoan lämpimänä kätevästi tuikkukynttilöiden avulla.

Irrottaudu arjen kahleista ja löydä kesän rennoin paikka omalta pihalta tai terassilta. Ripusta Ferm Living Path riippumatto koivujen väliin ja kuuntele laineiden liplatusta, asetu auringon palvontaan Skagerak Riviera aurinkotuoliin tai ota päiväunet Blomus Stay Daybedillä. Tutustu myös muihin terassihuonekaluihin ja luo viihtyisä ympäristö kesän rentoutumishetkiin.

       

 

       

Tunnelmallinen kesäilta


Valoa pilviseen kesäiltaan tuovat Fermob Balad valaisimet, Kreafunk aMajor Bluetooth-kaiuttimen soittaessa tunnelmaan sopivia rytmejä. Lisää lämpöä kesäiltoihin saat Eva Solo terassilämmittimillä, ja tyylikkään Eva Solo FireGlobe tulipesän räiskeessä paistuvat myös makkarat kätevällä grilliritilällä tai tikun nokassa.

Suomen kesän ollessa arvaamaton, on sadepäiviin varautuminen vain viisasta. Valoa sateen synkentämiin hetkiin saat langattomasti tyylikkäillä &Tradition Flowerpot VP9 pöytävalaisimilla. Kesämyrskyn yllättäessä voi itseään ja seuruetta viihdyttää Umbra Strumba Kalimba peukalopianoa soittaen tai HAY Play pelejä pelaten.

        Teksti: Pia Kuvat: Valmistajat

Nivalan Laatukaluste Oy


 • Nivalan Laatukaluste Oy

  Kalliontie 16

  85500 Nivala
  Puh. (08) 442 860
  sähköposti laatukaluste@laatukaluste.com

  Liikkeemme palvelee:
  Ma-Pe 9-17